Mama Alexandrei Măceșanu, strigăt de speranță și de revoltă: ”Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este”

Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, o femeie care şi-a plâns în tăcere durerea și tot în tăcere și-a consumat speranțele, a transmis, pe Facebook, un mesaj. E adresat celor ce ar putea să spună ceva despre fiica ei. Mama Alexandrei crede că fata ei este puternică și dacă poliția n-o salvează se va salva singură.

„Eu simt că trăiește, a scris Teodora. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără… Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.

Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este… Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Distribuie prietenilor

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu.

Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este.

Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom lupta ca toți cei care au greșit, să plătească”.

Este strigătul de disperare al unei mame pe care statul român, criminal și neputincios, i-a furat-o pentru un timp sau pentru totdeauna.

INML a dat verdictul nemilos că probele indică fără dubii că Alexandra Măceșanu, răpită de demonul din Caracal, a fost ucisă și incinerată în acel cazan din curtea groazei.

Mădălina Sroica, AMPress