Bianca Andreescu, canadiana de origine română şi plânsul de după victoria în finala de la US Open

Bianca Andreescu a izbucnit în plâns, la conferința de presă după finala US Open, în timp ce vorbea despre faptul că va vizualiza, toată viața, victoria sa de la turneul american de Grand Slam.

Jucătoarea de tenis canadiană de origine română a fost lăudată de premierul Canadei, dar și de Simona Halep, pentru performanța ei de la US Open. Bianca Andreescu a învins-o, sâmbătă seară, pe Serena Williams, campioană de 6 ori la Flushing Meadows, cu scorul 6-3,7-5.

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, nu era încă născută când Williams câștiga primul ei trofeu de la US Open, în urmă cu 20 de ani.

Distribuie prietenilor

„E greu să exprim în cuvinte, dar sunt mai mult decât recunoscătoare şi norocoasă. Am muncit foarte, foarte mult pentru acest moment. Nu am de ce mă plânge, anul acesta a fost un vis devenit realitate. Iar acum, să pot juca aici cu Serena, o adevărată legendă a acestui sport, este extraordinar”, a mai declara Bianca Andreescu, după victorie.

Bianca Andreescu a recunoscut că idolul său este Simona Halep, tenismena din ţara părinţilor ei. În februarie 2018, a venit în România ca adversar, în Fed Cup și atunci a dezvăluit că idolul său este Simona Halep.

Mădălina Stoica, AMPress