• Home
  • Prima
  • Tânără de 17 ani, ucisă cu bestialitate de iubitul său. Bărbatul a mai încercat să o omoare şi acum şase luni, dar procurorul l-a lăsat în libertate

Tânără de 17 ani, ucisă cu bestialitate de iubitul său. Bărbatul a mai încercat să o omoare şi acum şase luni, dar procurorul l-a lăsat în libertate

femeie suceava crima 1

O tânără în vârstă de 17 ani din comuna prahoveană Şotrile a fost găsită moartă, sâmbătă dimineaţa, în casa iubitului ei. Fata are gâtul tăiat, iar principalul suspect de omor este chiar bărbatul cu care locuia. Criminalul a fugit şi este căutat acum de poliţie. Acesta nu este la prima agresiune asupra fetei, doar că autorităţile l-au lăsat în libertate după prima tentativă de omor.

Crima s-a petrecut în Plaiul Câmpinii, un cartier din comuna prahoveană Şotrile. Fata, în vârstă de 17 ani, a fost descoperită fără suflare sâmbătă 28 septembrie, cu multiple răni pe corp şi cu gâtul tăiat, chiar în casa bărbatului cu care locuia de ceva vreme.

Cei doi concubini au avut o relaţie extrem de tensionată, agresorul, în vârstă de 29 de ani, a mai încercat şi în primăvară să-şi omoare iubita. La prima tentativă de omor, care a avut loc în luna mai a acestui an, bărbatul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. A fost emis atunci doar un ordin de protecţie, pe care agresorul nu l-a respectat.

Aseară tinerii se pare că s-ar fi certat, iar bărbatul a reuşit să-şi ducă planul până la capăt. A ucis-o de data aceasta cu un topor. Tânăra a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge. Criminalul a fugit de acasă şi este căutat acum de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă. Satul în care locuieşte se află într-o zonă împădurită, de munte, astfel că poliţiştii vor avea o misiune dificilă.

Citeste mai mult: adev.ro/pyjou9

Parteneri