Polițista hărțuită sexual de șeful ei a apărut în poze provocatoare pe internet! A vrut să devină fotomodel

Polițista hărțuită sexual de șeful ei este o fată atrăgătoarea. Conștientă că arată bine  nu s-a sfiit, visând la o carieră de fotomodel, să posteze pe internet poze care o arată aproape goală, scrie a1.ro

Lăcrămioara Reu a avut de suferit după ce i-a refuzat avansurile sexuale lui Gheorghe Ionașcu, comisar șef în cadrul unei secții de Poliție din Centrul Vechi.

„M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexual cu el spunând: <<Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?>>”, a spus fata, pentru Evenimentul Zilei.

Distribuie prietenilor

Pentru ca fata a refuzat să dea curs avansurilor, comisarul șef a aplicat planul B: răzbunarea! Tânăra a explicat că imediat după ce i-a transmis lui Ionașcu să înceteze cu avansurile, comisarul șef a trecut de la propuneri indecente la răzbunare.

„A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a spus polițista, pentru sursa citată.

În plus, absolventă a Școlii de Poliție din Câmpina, Lăcrămioara Reuț a mai susținut că în perioada verii a fost amenințată că nu va mai primi atribuții de serviciu dacă nu va accepta avansurile sexuale. O altă amenințare a fost că va fi nevoită să patruleze pe jos, fără mașină.

Mai mult a.1.ro