A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Polițista hărțuită sexual de șeful ei a apărut în poze provocatoare pe internet! A vrut să devină fotomodel

0 2.975

Polițista hărțuită sexual de șeful ei este o fată atrăgătoarea. Conștientă că arată bine  nu s-a sfiit, visând la o carieră de fotomodel, să posteze pe internet poze care o arată aproape goală, scrie a1.ro

Lăcrămioara Reu a avut de suferit după ce i-a refuzat avansurile sexuale lui Gheorghe Ionașcu, comisar șef în cadrul unei secții de Poliție din Centrul Vechi.

„M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexual cu el spunând: <<Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?>>”, a spus fata, pentru Evenimentul Zilei.

Pentru ca fata a refuzat să dea curs avansurilor, comisarul șef a aplicat planul B: răzbunarea! Tânăra a explicat că imediat după ce i-a transmis lui Ionașcu să înceteze cu avansurile, comisarul șef a trecut de la propuneri indecente la răzbunare.

„A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a spus polițista, pentru sursa citată.

În plus, absolventă a Școlii de Poliție din Câmpina, Lăcrămioara Reuț a mai susținut că în perioada verii a fost amenințată că nu va mai primi atribuții de serviciu dacă nu va accepta avansurile sexuale. O altă amenințare a fost că va fi nevoită să patruleze pe jos, fără mașină.

Mai mult a.1.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More