• Home
  • Prima
  • Povestea Vioricăi Moise, femeia care a învins de patru ori cancerul, dar a murit în teribilul accident din Ialomita

Povestea Vioricăi Moise, femeia care a învins de patru ori cancerul, dar a murit în teribilul accident din Ialomita

femeia din accident 1

Cosmin, fiul uneia dintre femeile moarte in accidentul infiorator din Ialomita a facut dezvaluri sfasietoare despre mama sa. Viorica Moise trecuse prin patru operatii chinuitoare si a invins de tot atatea ori cancerul. Mai mult decat atat, femeia a crescut singura 2 copii, dupa ce a ramas vaduva la 25 de ani.

“Eram acasa in Anglia si m-a sunat fratele meu. Mi-a spus sa-mi iau bilet, sa vin acasa ca mama a facut accident. Mi-mi venea sa cred. E foarte dureros. Trebuia sa-si ia concediu luna viitoare, voiam sa plecam in vacanta alaturi de sotia si cumnata, trebuia sa vina sa stea cu fetita o saptamana in Anglia. A mai venit de 3-4 ori cand s-a putut. Ne-a crescut fetita si i-a dat o educatie. De la 9 luni pana la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o langa noi, ne-a fost foarte greu.  Tata avea 27 de ani cand a murit de cancer, aceeasi boala pe care a avut-o si mama. Mama a avut patru operatii, a reusit sa scape cu bine din toate cele patru operatii si uitati unde s-a ajuns. Aveam 7 ani si fratele meu avea 4 ani cand a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aseaza in viata fiecaruia, oricat ai fugi de soarta, tot iti vine randul”, a spus fiul Vioricai Moise, una dintre femeile moarte in accidentul din Ialomita.

Astazi , Viorica Moise va fi condusa pe ultimul drum. Este una dintre cele opt femei aduse acasa in sicriu dupa accidentul infiorator.

Cosmin, mesaj sfâsietor pentru mama sa
Dupa ce a aflat vestea tragica, fiul cel mare al Vioricai Moise a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

“Mama… sa ne ierti pentru toate… ai plecat prea devreme, ai lasat un gol imens in vietile noastre… acolo sus il vei intalni pe tata sa ii spui ca ne e dor de el si nu l-am uitat… te iubim mama si iti multumim pentru tot, tot ce ai facut pentru noi, sper sa ne veghezi mereu si sa ai grija de drumurile noastre…. te iubim !!! Dumnezeu sa te ierte ! Mama”, a scris Cosmin.

Sursa AllforRomania.ro

Parteneri