A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Imagini tulburătoare de la tragedia de la Colectiv, ascunse timp de patru ani. Atenție, vă pot afecta emoțional!

0 103

Au apărut înregistrări tulburătoare de la momentul incendiului de la Colectiv, ascunse timp de patru ani. Libertatea a intrat în posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de către subofițerul care a însoțit primul echipaj ISU București Ilfov, ajuns la locul dezastrului, și ascunse de superiorii lui.

Mărturia pentru Libertatea a ofițerului de pompieri care a furnizat filmările: Pentru că în imaginile filmate de Departamentul de Informare și Relații Publice al ISU se vedea altceva decât versiunea care fusese comunicată oamenilor, anume că intervenția de salvare a vieților a fost impecabilă, aceste imagini nu au fost făcute publice niciodată!

De ce a dat filmările?

Ofițerul de pompieri care a decis, acum câteva zile, să ofere imaginile redacției este dintre cei care, în urmă cu 4 ani, după incendiul de la Colectiv, a fost afectat de descoperirile ”Gazetei Sporturilor”.

Mai mult pe libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More