• Home
  • Prima
  • Dan Barna avertizează asupra ”bombelor” lăsate în buget de PSD și critică liberalii că i l-au trimis cu bicicleta

Dan Barna avertizează asupra ”bombelor” lăsate în buget de PSD și critică liberalii că i l-au trimis cu bicicleta

barna 1 1

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat marţi că USR nu a primit deocamdată proiectul legii plafoanelor bugetare şi proiectul de buget, susţinând că există riscul ca în urma reglementărilor adoptate de PSD, România să intre „într-o zonă de instabilitate bugetară dramatică”.

„Este una dintre priorităţi, fără îndoială (ca România să aibă un buget pentru anul viitor – n.r.) Aici nu e niciun fel de dubiu. Însă şi la buget sunt discuţii şi nu vreau să presupunem un vot în alb, în orice fel de condiţii.  O să vedem în zilele următoare ce se întâmplă. Dar perspectiva aceea în care construim un buget care scoate România din deficitul de 3% semnificativ şi ne aruncă într-o inflaţie de 7-8 ani, din care se risipesc toate economiile cetăţenilor, nu este din punctul nostru de vedere o guvernare responsabilă. Nu spun că se va întâmpla aşa, dar avertizez că e un risc foarte mare ca pe bombele lăsate de PSD în legislaţie să intrăm într-o zonă de instabilitate bugetară dramatică pentru viitorul României.”, a afirmat liderul USR, pentru Realitatea Plus.

Totodată, el a precizat că deşi a existat o declaraţie publică potrivit căreia le-ar fi fost transmis proiectul de buget, reprezentanţii USR nu l-au primit deocamdată şi că poate acesta e „undeva, în trafic”, fiindcă e dificil curieratul ăsta pe bicicletă.

Mai mult pe AGERPRES

Parteneri