DNA dă drumul Dosarului Şpăgilor de la PSD Arad, una din organizaţiile care mulgeau din greu Frontiera

Un nou dosar  atrage atenția opiniei publice. Dosarul șpăgilor de la PSD Arad, organizație care mulgea din greu frontiera, iar banii se împărțeau nu doar în structurile șefilor  locali, ci mergeau sus, foarte sus. Câteva date din materialul publicat de DIGI24.ro:
Răzvan Cuc era nemulțumit că șpaga ajungea la Niculae Bădălău
Numele Vioricăi Dăncilă apare în referatul procurorilor
Banii ar fi ajuns și la Liviu Dragnea
Informații explozive sunt cuprinse în dosarul șpăgilor de la PSD Arad, în care sunt urmăriți penal președintele PSD Arad, Dorel Căprar, și parlamentarii Florin Tripa și Ioan Chisăliță, în timp ce au fost reținuți opt lideri locali ai partidului.

Procurorii DNA au adunat dovezi din care reiese că posturile de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Timișoara erau ocupate contra unor sume de bani strict la recomandare de la PSD, că aceste posturi erau motiv de război între filialele PSD Arad, Timiș și Caraș Severin, că erau vizate pentru împărțirea de la partid inclusiv posturile pentru lucrători necalificați, și că persoanele care erau angajate ca urmare a sprijinului politic erau obligate să plătească o taxă la PSD.

Cele 8 persoane reținute inițial nu vor fi arestate preventiv. Instanța a decis ca trei dintre acestea să fie plasate sub control judiciar.

Distribuie prietenilor

Citiți din stenograma discuțiilor pe DIGI24.ro