De astă dată iarna chiar vine. Ninsori, de duminică, în toată ţara

Administrația Națională a Meteorologiei anunță că vremea se schimbă de sâmbătă, mai întâi în regiunile nord vestice, apoi duminică ninsorile vor cuprinde aproape toată ţara.

Sâmbătă cerul va fi variabil, dar pe seară, vor fi înnorări în regiunile nord-vestice, care se vor extinde treptat şi în restul teritoriului. Se vor înregistra precipitații mixte pe arii extinse, iar la munte va ninge în mare parte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste, dar local şi la cote mai reduse în sud-vest, centru şi nord-est. Maximele vor fi cuprinse între 1-10 grade iar minimele coboară până la -4-3 grade. Vor fi șanse de polei, iar dimineața, pe arii restrânse va fi ceață.

Distribuie prietenilor

În Capitală, cerul va fi variabil, noaptea urmând să se înnoreze treptat. Vor fi precipitații şi sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab și moderat.

Iarna a fost NEiarnă până acum, iar lunile noiembrie şi decembrie au atins recorduri absolute în mai multe ţări din Europa, inclusiv în România, cu cele mai ridicate temperaturi din istoria înregistrărilor meteo.

Mădălina Stoica, AMPress