• Home
  • Prima
  • Vocea Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul”

Vocea Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul”

cristina si cristian topescu 1

Apar noi elemente ale cazului tragic descoperit ieri. O înregistrare audio în care se aude vocea Cristinei Țopescu, spunând că se simte rău și că are atacuri de panică, face înconjurul internetului. Jurnalista ar fi sunat un prieten cu puțin timp înainte de a se stinge și se presupune că după doar câteva ore ar fi murit. Înregistrarea a fost făcută publică de România TV.

“Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac! Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.
Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, că cu ataţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?! Sper să-mi revin, dar asta (n.n. – patronul unui adapost de câini) mă omoară cu zile. Deci astă e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului. Dacă ăsta îţi imagineaza că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!
Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”,
spune Cristina în înregistrarea  respectivă.

Cristina Țopescu a murit în perioada Crăciunului, iar trupul ei a fost găsit în stare avansată de descompunere abia ieri, în 12 ianuarie.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri