A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Daea, despre coafezele de la Ministerul Agriculturii: Românii pentru mine sunt toţi laolaltă

0 110

 

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că a descoperit la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) coafeze angajate pe posturi de „specialiști” și că a primit spre plată documente de despăbubiri pentru pagube produse de cormorani în lanurile de rapiță.

„Înainte de a vorbi trebuie să verificăm, să nu facem rău ţării!”, a declarat Petre Daea, potrivit digi24.ro.

Întrebat ce rău face Adrian Oros prin aceste dezvăluiri, fostul ministru a răspuns: „Nu e prima dată când facem afirmaţii şi apoi ne acoperim de scuze în poziţia în care am făcut rău ţării”.

„Când faci o asemenea afirmaţie trebuie să vii punctual, dar să spunem la general că sunt suspiciuni, e de înţeles, nu prea greu. Până la verificare, e această suspiciune, că în România nu s-a respectat directiva 57, cine face asemenea afirmaţii îl trimit acum la directiva 57 privind Natura 2000 care pune în pagina juridică proceduri şi conduita pe care să o realizeze fiecare din cei care acced la aceste sume. E exclus să se fi întâmplat asta, dacă e aşa ceva, e obligat (ministrul Agriculturii – n.r.) să ia măsuri cuvenite”, a afirmat Daea.

Întrebat în legătură cu faptul că miliţieni şi coafeze au fost angajaţi pe post de «specialişti» în minister, Daea a răspuns: „Am un respect tare mult pentru români. Românii, pentru mine sunt toţi laolaltă. Nu vreau să fac aprecieri privind angajarea în minister, ea s-a făcut în baza legii, nimeni nu-şi poate permite să încalce legea, ci să angajeze ce trebuie, cum trebuie”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More