• Home
  • Știri
  • Cel mai sinistru criminal: A fost închis pentru 3 crime, dar a mai recunoscut 90!

Cel mai sinistru criminal: A fost închis pentru 3 crime, dar a mai recunoscut 90!

Samuel Little execută o condamnare la închisoare pe viață, din 2014, când a fost găsit vinovat de trei crime. Însă „bilanțul ” său pare a fi mult mai groaznic. Omora femei. Fost boxer, le bătea și le ștrangula (a se vedea asemănări cu Dincă din Caracal).

Acum, Little, în vârstă de 79 de ani, a făcut și alte mărturisiri care le-au dat fiori anchetatorilor. Mai precis, al a mărturisit un total de 93 de crime. Poliția federală (FBI) a confirmat deocamdată 50 din acestea.

Printre victimele bărbatului, care a acționat între anii 1970 și 2005, se găsesc în majoritate femei, scrie AFP.

În caz că mărturisirile lui Samuel Little se confirmă, atunci Statele Unite au descoperit cel mai sinistru criminal din istoria acestei țări.

„De ani buni, Samuel Little a crezut că nu poate fi prins pentru că nu credea că îi pasă cuiva de victimele sale ”, a declarat Christie Palazzolo, analist criminalist FBI.

„Multe dintre aceste decese au fost clasificate inițial ca urmare a unor supradoze sau ca decese accidentale sau decese fără o cauză determinată. Unele corpuri nu au fost niciodată găsite „, precizează FBI pe site-ul web în cauză.

Fost boxer, cunoscut și sub numele de Samuel McDowell, Little a fost arestat pentru prima dată în 2012, la un centru pentru persoane fără adăpost din Kentucky.

El fusese extradat în California, în cadrul unei anchete privind un caz de consum de droguri.
Odată ajuns acolo, urme de ADN au permis autorităților să-l găsească vinovat pe Little pentru uciderea a trei femei din Los Angeles, în perioada 1987-1989. Toate trei au fost bătute și strangulate.

Sursa – EVZ.ro

Parteneri