• Home
  • Prima
  • INCREDIBILUL S-A PRODUS: Asasinul din Caracal a recunoscut crimele. Pe Alexandra am omorât-o după ce a vorbit la telefon

INCREDIBILUL S-A PRODUS: Asasinul din Caracal a recunoscut crimele. Pe Alexandra am omorât-o după ce a vorbit la telefon

bestia din caracal 1

ULUITOR! După lungi interogatorii în care asasinul a spus că nu le cunoaște pe cele două fete, el a mărturisit tot. Criminalul din Caracal a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra şi Luiza.

Avocatul principalului suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, a declarat că Gheorghe Dincă a dat în detaliu amănuntele despre modul în care a comis cele două crime.  Bogdan Alexandru, apărătorul din oficiu, a declarat pentru Adevărul că bărbatul a dat foarte multe detalii despre cele întâmplate cu Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, dispărută în 24 iulie 2019, şi cu Luiza Melencu, fata de 19 ani dispărută în 14 aprilie 2019.

„Eu am fost solicitat de către procurori să fiu prezent întrucât suspectul a precizat că îşi va recunoaşte faptele“, a spus avocatul. „M-aşteptam într-un fel să se-ntâmple, pentru că erau câteva indicii care duceau către indicii care sunt chiar probe şi din punctul meu de vedere, nu numai al parchetului. Atunci, era de aşteptat.  S-au dat date referitoare la modul în care s-a realizat fapta, dar nu pot să vă dau aceste date“, a mai spus avocatul.

Apărătorul  lui Gheorghe Dincă a mai precizat că acesta va trebui să facă o declaraţie scrisă la DIICOT, după care, cel mai probabil, va fi readus la Caracal, pentru a se face reconstituirea.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă.Din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie“, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX

„Nu pot să vă furnizez informaţii despre context, s-au recunoscut faptele (cele două crime – n.r.). Este vorba despre datele care se ştiau, nu sunt alte informaţii. Sunt toate datele care au fost furnizate. (…) Nu există alte crime. Nu ştiu ce l-a făcut să recunoască faptele. Ştiu doar că a recunoscut”, a mai declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, potrivit News.ro.

Potrivit unor surse citate de G4Media.ro, Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars. El ar fi declarat că pe Alexandra a ucis-o după ce şi-a dat seama că tânăra a sunat la 112.

Citeste mai mult: adev.ro

Parteneri