A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Românca Alina a fost decapitată și aruncată la gunoi, în Spania! Copilul ei a rămas orfan!

0 1.555
VIDEO: 10 SFATURI ÎN LUPTA CU PANDEMIA CORONAVIRUS

 

Românca Alina Mocanu, în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă în noaptea de duminică spre luni, 17 februarie 2020, în Moraira,  localitate situată în sudul orașului Valencia, în Spania.

Luni dimineață, angajații firmei de salubrizare din localitatea Moraira i-au găsit cadavrul decapitat și corpul plin de tăieturi.

Marți, în jurul orei 12.30, criminalul Alinei Mocanu s-a predat la Poliție și a recunoscut că a ucis-o pe româncă într-o criză de furie.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Criminalul, Arthur K., un cetățean olandez în vârstă de 59 de ani, avea o relație de aproape doi ani cu românca.

Potrivit levante-emv.com, în vara anului trecut, Alina Mocanu a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva olandezului, însă la expirarea acestuia nu a făcut o altă solicitare, ba mai mult, s-a împăcat cu agresorul.

Conform presei din Spania, în noaptea atacului mortal, Alina Mocanu s-a certat cu bărbatul, iar acesta  a pus mâna pe un cuțit . După ce a omorât-o, criminalul a înfășurat cadavrul în plastic și  l-a aruncat la gunoi. Alina a lăsat în urmă un adolescent de 14 ani care nu  mai are părinți.

Mai mult pe a1.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More