• Home
  • Prima
  • Daţi un leu pentru Muzeu? Mai bine cumpărați cărțile donate Muzeului Pietrei de poetul Lucian Avramescu

Daţi un leu pentru Muzeu? Mai bine cumpărați cărțile donate Muzeului Pietrei de poetul Lucian Avramescu

muzeul pietrei flori 1

Daţi un leu pentru Muzeu?  Muzeul Pietrei a primit cadou de la poetul Lucian Avramescu cărțile sale. Ele pot fi un dar special de 8 Martie, făcut mamei, prietenei, colegei, dacă au și autograful poetului.Cu acești bani Muzeul achiziționează din sate alte piese, la cele peste 3000 cumpărate din banii realizatorului său.

Muzeul Pietrei s-a îmbogățit în cei douăzeci de ani de când scriitorul a decis să dureze acest reper cultural la Sângeru, punându-l gratis la dipoziția publicului, cu noi colecții și obiecte de artă.
Adresa de mail, unde trebuie să specificați numele și adresa dumneavoastră, este [email protected]
Cărți :
Bună seara, iubito, volumul II – 35 lei
Să strigi femeia pe numele ei de vers – 35 lei
Cartea fără nume (teatru și poezie) – 45 lei
Ciorne (publicistică), volumele 1,2,3,4 – 120 lei
Grei ai medicinei românești, volumul I, carte scrisă cu Giorgiana Radu – 45 lei
Despre singurătate (roman) – 45 lei

Prețul cărților este cu TVA inclus, iar firmele care doresc eventual un număr mai mare de exemplare, vor trimite datele pentru expedierea facturii.

Cei care vor să sprijine Muzeul Pietrei (mai sunt de terminat Poarta de piatră,  cu elemente muntenești din lemn sculptat, secțiunea etnografică și de construit aleile de piatră în cea de a treia curte, cu trovanți) pot face donații la Asociația Culturală Lucian Avramescu, cont RO10RNCB0072096607090001, BCR, Sector 1, București.

Cărțile poetului pot fi primite, la schimb, și de cei care aduc Muzeului  un obiect vechi din piatră sau de utilitate gospodărească.

Parteneri