Andreea Esca, în lacrimi, despre soțul ei: E cumplit să vezi cum un om se poate transforma așa

Andreea Esca a vorbit pentru prima dată, luni seară, la Pro Tv, într-un interviu, despre greutățile prin care a trecut familia sa, din cauza infectării cu noul coronavirus. Soțul său, Alexander Eram, în vârstă de 50 de ani, a fost primul care a manifestat simptomele specifice coronavirusului. Apoi fiul lor și ea.

Prezentatoarea de televiziune a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentele prin care a trecut soțul său: ”El a dezvoltat forma cea mai gravă a acestui virus. A făcut febră până la 40 de grade în primele zile, apoi a fost transferat la terapie intensivă. Cât a putut vorbi, îmi spunea la telefon că nu mai poate. Așa arată Iadul, mi-a spus (…) Cât am fost internată nu l-am putut vizita. Când m-am externat l-am văzut puțin. E cumplit să vezi cum un om de 50 de ani, sportiv, cu o viață echilibrată, fără excese, se poate transforma așa. În câteva zile a slăbit opt kilograme, mușchii s-au lăsat. Și acum se află în spital, și zilnic are nevoie de oxigen suplimentar, obosește foarte repede. Are nevoie de timp pentru recuperare”.

Andreea Esca și fiul său, Aris, au făcut forme ușoare ale bolii – „Aris a avut simptomele unui roșu în gât. Eu mi-am pierdut gustul și mirosul”.

Distribuie prietenilor

Cei doi, mama și fiu, au fost externați.

După această experiență, Andreea Esca îndeamnă populația să nu lase garda jos: „Nu lăsați garda jos! Virusul acesta este cumplit. Mulțumiți-i lui Dumnezeu pentru tot ce trăiți în fiecare zi. Să mulțumim medicilor pentru efortul pe care-l fac zilnic pentru salvarea noastră”.

Giorgiana Radu, AMPress