AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Doctor stomatolog, răpus de coronavirus la 49 de ani. Printre pacienţi – Andreea Esca și soțul ei

Dr. Chemal Taner, reputat doctor dentist din Constanţa, fondator al Clinicii Implantodent, a murit în seara zilei de 23 iulie 2020, din cauza COVID-19. El era internat de câteva zile la Spitalul Colentina din Bucureşti.

Medicul stomatolog avea doar 49 ani. El suferea de obezitate şi de afecţiuni cardiace, având stenturi montate la inimă de mai mult timp şi trecând printr-o operaţie de micşorare de stomac în urmă cu câţiva ani.De toate acestea a scăpat, mai puțin de Covid -19 care a găsit terenul optim spre a-l duce la ultima respirație. Dr. Taner era directorul Asociaţiei Române de Implantologie Orală, scrie Adev.ro

Andreea Esca şi soţul său, Alexandre Eram, au fost pacienți ai doctorului al cărui prestigiu profesional era de necontestat. El avea contact cu multă lume și e greu de stabilit de unde a luat virusul care l-a ucis. Este o perioadă neagră în evoluția bolii în România care continuă să primească vânt în pânze de la o populație care, în procent considerabil, crede că nu există coronavirus și-l sfidează, sfidând și dreptul la viață al celor apropiați.

C. Zamfir, AMPress

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!