3 mituri despre procurarea unui telefon la o agentie de amanet

Este greu de imaginat viata fara un gadget. Preturile ridicate pentru modelele noi din magazinele de electronice nu sunt disponibile pentru toata lumea. De ce sa faci un imprumut pentru a cumpara un smartphone atunci cand il poti cumpara la un pret scazut intr-o stare foarte buna la o agentie de amanet?

Cum sa cumperi un telefon la o agentie de amanet la un pret convenabil si ce mituri circula despre aceasta vom vorbi in cele ce urmeaza.

Preturi accesibile pentru telefoane

Distribuie prietenilor

Nu este o noutate faptul ca un telefon nou costa. La o agentie de amanet telefoane, poti procura acelasi telefon doar ca pretul deja va fi unul mult mai mic. La o agentie de amanet telefoane Bucuresti gasesti aceleasi telefoane ca pe piata, diferenta e ca acestea nu sunt noi, in schimb sunt intr-o stare buna, stare care este afisata din start ca tu sa nu ai probleme ulterioare.

Ce te impiedica sa cumperi un telefon la o agentie de amanet?

Exista multe prejudecat care te impiedica sa achizitionezi un gadget bun la un pret atractiv.

Mitul 1: aspect neprezentabil

Casele de amanet nu accepta echipamente cu deteriorari mecanice ale carcasei si ecranelor. Cele mai noi modele din liniile de marca nu difera de cele noi de pe piata. In acest fel, esti asigurat de starea vizuala al telefonului pe care il procuri.

Mitul 2: defectiuni majore

Aceasta este o alta prejudecata nefondata. Contractul cu clientul se incheie numai dupa o examinare profesionala.

Exista o sumedenie de telefoane in stare functionala perfecta la un pret redus, unicul lor „defect” este faptul ca nu este nou.

Mitul 3: nu este sigur

O agentie de amanet respectabila iti va oferi o garantie de 30 de zile si un bon fiscal pentru telefonul procurat, aceasta demonstrand un profesionalism inalt si produse verificate si de calitate.

Alege casele de amanet in care utilizatorii au incredere. Cumpararea unui gadget de la ei iti permite sa devii proprietarul unei marci de prestigiu fara a imprumuta de la o banca cu dobanda pentru a cumpara un telefon nou.

Cumpararea telefoanelor mobile  de la o agentie de amanet reprezinta o investitie excelenta. Angajatii agentiei sunt intotdeauna gata sa vorbeasca despre avantajele si dezavantajele tuturor produselor care te intereseaza si fac accesibil din punct de vedere financiar posibilitatea sa ai un telefon mobil excelent.