Biserica din Livadă, raport la zi

În ultimele zece zile s-a lucrat cu intermitențe din cauza ploilor, la zidul de piatră din stânga corpului central rotund ca ieslea din Bethleem, unde va fi reprezentată viața pământeană și cerească, în iconografie bizantină, a Maicii Domnului. Vor fi și lucrări statuare catolice.

Au fost achitate toate facturile de materiale, transporturile și s-a făcut la zi plata meșterilor, cheltuielile fiind suportate de poetul Lucian Avramescu, cel care a realizat și proiectul construcției.

Cei 200 lei primiți de la donatori în acest interval (poeta Luminița Zaharia, prin poștă) nu au fost încă utilizați. Îi mulțumim. Vechile sume trimise de donatori  la BCR au fost cheltuite acoperind facturi mai vechi, conform informărilor periodice pe  care le-am făcut. A  rămas în contul Asociația Culturală Lucian Avramescu

BCR: RO10RNCB0072096607090001 ”

suma de 1000 lei.

Oferta noastră legată de icoana înaltă de 1,5 m și sculptura în piatră de aceeași dimensiune, având ca model de inspirație o poză trimisă de Maria Ionescu, veche sprijinitoare a Muzeului Pietrei, nu are încă un răspuns de la un artist plastic. Căutăm, așteptăm, sperăm .
Muzeul Pietrei prin AMPress

Parteneri