Prietenii, mai generoși și talentați decât noi

Carabat Maricica
Pe langa faptul ca va inteleg, ca doar nu-i de ici de colo sa inalti pana la ceruri o biserica din piatra inchinata Maicii Domnului, sunt fascinata de bogatia metaforelor din scrierile dumneavoastra.Cuvintele frumoase curg cu un firesc nemaintalnit!Eu cred ca lumea se va mobiliza pentru un proiect asa de frumos!

Elena Badalau
,, Dumnezeu nu este in nedumerire intrebandu-se ce va face El cu aceasta lume mizerabila. El are o armata pe care o ridica ptr a alunga intunericul si a-L face cunoscut pe tot pamantul.”Parintele Chiril de la Vatoped
biserica B
Zamfira Pora
Buna sa va ziua! Aerul prietenos al planetei noastre de alta data a cam disparut in contraprestatia dezastruoasa a actiunii umane! Primim ce dam sau mai bine spus suntem si suportam rezultatele actiunilor noastre. Vremuri cu schimbari climatice dezastruoase, ce ne induc interogari si introspectii cu privire la ce ne asteapta si spre ce ne indreptam! Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in tratista, spune o vorba din intelepciunea noastra populara si suntem nevoiti a recunoaste ca asa stau lucrurile. Sa aveti spor in faurirea altarului bisericii, alaturi de mesterii ce o ridica!