AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Turla Bisericii din Livadă, azi, 29 iulie. Plăți, donatori, speranțe…

Turla Bisericii din Livadă, azi, 29 iulie, cu muncitorii coborâţi pentru pauza de masă. Am achitat acum două facturi parțiale de 4000 lei din 7200 lei la Tarina Felix SRL și 6000 lei la firma care ne furnizează nisip, pietriș, lemnărie. Am mai plătit 600 lei unui salahor care pleacă având un eveniment în familie, pentru trei zile lucrate în această săptămână.turla pe 29

Mulțumim pentru donația de 1604 lei primită la bancă în ultimele șapte zile.

 Florin Zagoneanu,  1000 lei

Gabriel Mirea (Lituania), 104 lei

Antoaneta Gavril (revine), 500  lei

Chiar dacă în balanța financiară procentul pare mic în comparație cu volumul cheltuielilor, iar contribuabilii puțini, vă înșelați amarnic. Am plecat să fac singur această Biserică pe care o am în cap de mai mulți ani, iar orice leu venit din afara muncii mele e un dar nesperat pentru construcția chinoviei dedicate Maicii Născătoare de Dumnezeu și un neprețuit ajutor pentru mine. Cu drag Florin, Gabriel, Antoaneta.

Celor care spun că m-am apucat de făcut o biserică fiindcă am amuțit, le spun cu îngăduitoare  prietenie că se mint. Nu eram mut și nu bănuiam ce se va petrece cu sănătatea mea atunci când acest gând a încolțit în mine. Biserica de Piatră era în proiectul Muzeului Pietrei.

Lucian Avramescu

 

 

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!