6 idei nebunești despre ce să faceți cu câștigurile de loterie

Vă prezentăm 6 idei iraționale despre ce să faceți cu milioanele câștigate la loterie joacă la loterie pe LottoMat. Acestea nu sunt neapărat cele mai înțelepte soluții sau cele care fac pe cineva foarte fericit. Dar gândiți-vă la asta pentru un moment – puteți cumpăra un bilet pentru un zbor spațial sau puteți avea o manichiură cu diamante!

1. Cumpărarea unui avion privat

Gândiți-vă la asta – puteți zbura în fiecare colț al lumii în orice moment. Vreți să plecați într-o excursie de weekend la Las Vegas cu prietenii? Vreți să zburați imediat spre una din insulele exotice paradisiace? Nici o problemă, avionul este acolo și vă așteaptă. Nimeni nu spune că trebuie să-l pilotați singur. Milioane din câștigurile de la loterie înseamnă, de asemenea, angajarea unui pilot cu normă întreagă și a nu vă face griji de combustibil. Țineți minte: sunteți în vacanță pentru tot restul vieții. Ceea ce înseamnă că merită să călătoriți oriunde vreți, oricând vreți.

Care e prețul unui avion privat?

În funcție de dimensiunea, calitatea și anul de fabricație al aeronavei, prețurile pot varia foarte mult. De exemplu, un mic Cessna Citation II din 1980 poate fi cumpărat pentru mai puțin de 300 de mii de dolari. Un avion mai mare și mai bine echipat 2000 Hawker 800XP costă aproximativ 2.5 milioane de dolari. Apoi cele mai mari și mai scumpe sunt, de asemenea, Gulfstream G450. Unul nou vă va costa cam 40 de milioane de dolari.

2. O cină cu președintele Statelor Unite

Puteți să-l susțineți sau să fiți împotriva lui. S-ar putea să vă placă sau nu. Poate vă gândiți la multe lucruri despre el, dar e un lucru pe care nu-l puteți nega despre el: nu este doar unul dintre cei mai puternici oameni din lume, dar este și unic. Indiferent de preferințele politice, o cină cu Donald Trump ar fi o experiență de neuitat.

În 2017 a devenit posibilă opțiunea de a sta la masă cu președintele Statelor Unite. Oferta a fost adresată cuplurilor. Președintele ar putea să nu ia în considerare opțiunea întâlnirilor pentru masă regulate plătite, dar hei! Aveți zeci sau sute de milioane de dolari. Dacă vreți cu adevărat și vă place să negociați, este foarte posibil ca Casa Albă să nu vă refuze…

Care e prețul unei cine cu președintele?

În 2017, o masă cu Donald Trump a fost evaluată la 250 de mii de dolari pentru fiecare cuplu. Și cât ar trebui să plătiți pentru a negocia o cină împreună în termeni individuali? Ar trebui să îl întrebați chiar pe președinte cu privire la asta.

3. Un zbor spațial

Subiectul turismului spațial a fost preluat de presă în urmă cu aproximativ 30 de ani, când primul civil a părăsit orbita Pământului. De-a lungul timpului, cu toate acestea, mediatizarea a scăzut, dar recent subiectul a fost din nou mediatizat datorită companiilor ca SpaceX, Blue Origin sau Virgin Galactic. Acesta din urmă vinde deja bilete pentru zboruri orbitale (aproximativ 100 km deasupra nivelului mării), iar un serviciu similar este planificat de Blue Origin, deși nu vând încă bilete. SpaceX, pe de altă parte, intenționează să ofere excursii de o săptămână în jurul Lunii încă din 2019.

Care e prețul unui zbor spațial?

Biletele de la Virgin Galactic costă 250 de mii de dolari. Nu atât de mult vorbind relativ, dacă vom compara cu costul unei călătorii în jurul Lunii de la SpaceX, care va costa… 300 de milioane de dolari! Dar dacă luăm în considerare faptul că loteria American Powerball a avut câștiguri de 1,5 miliarde de dolari sau 750 de milioane, atunci finanțarea unei vacanțe spațiale nu pare deloc imposibilă.

4. O croazieră în jurul lumii la bordul unei nave de lux

Există mai multe moduri de a călători. Mai ales dacă sunteți multimilionar într-o vacanță de-o viață. Achiziționarea unui avion privat este una dintre opțiuni. O alta este o croazieră lentă, pașnică și minunată la bordul unei nave de lux. Cu punctul de plecare de pe coasta de vest a Statelor Unite, în 115 zile puteți vizita 49 de porturi din diferite țări, inclusiv Australia, Hong Kong, Vietnam, Madagascar sau Maldive.

Care este prețul unei croaziere în jurul lumii?

O croazieră de 115 zile la bordul unei nave de lux oferite de Silversea World Cruise costă 346 de mii de dolari.

5. Cea mai scumpa manichiura din lume

Aceasta este o idee care se adresează doamnelor care nu numai că le place să aibă grijă de ele însele, dar au câștigat, de asemenea, la loterie. Uitați de gel sau unghii hibride, de culori obișnuite și modele frumoase. Există o companie care oferă un serviciu „Iced Manicure” constând din decorarea unghiilor cu diamante de 10 carate. Stilul amintește de manichiura franceză, cu excepția faptului că în loc de vârfuri albe, aici vârfurile unghiilor sunt de diamant. La propriu.

Care este prețul celei mai scumpe manichiuri din lume?

Serviciul „Iced Manicure” costă aproximativ 51 de mii de dolari.

6. Cumpărarea unei echipe sportive

După ce ați câștigat jackpot-ul, puteți cumpăra o casă (sau câteva) sau o mașină (sau o flotă întreagă). Dar ce ziceți să gândiți nebunesc și – este destul de neconvențional – cumpărați-vă în schimb o echipa de sport? Ar fi dificil să vă cheltuiți câștigurile de la loterie pe cumpărarea echipei dumneavoastră de vis, dacă sunteți fan al FC Barcelona sau Los Angeles Lakers, prețurile sunt de miliarde de dolari. Dar există, de asemenea, opțiuni mai ieftine pentru cei mai mari fani ai sportului. Și gândiți-vă la bucuria de a deține propria dumneavoastră echipă!

Care e prețul unei echipe sportive?

Trebuie să uitați de echipele ligi NBA, dar, de exemplu, hocheiul se dovedește a fi puțin mai ieftin decât baschetul – aici puteți achiziționa o echipă de top profesionistă din prima ligă pentru sume mai mici 200 de milioane de dolari. Și dacă câștigurile la loterie au fost mai mici, puteți căuta întotdeauna echipe de fotbal de un nivel mai mic, care valorează zeci de milioane.

Parteneri