6 motive pentru care bijuteriile inteligente sunt cadouri ideale de Crăciun

Se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă, iar asta înseamnă că suntem din ce în ce mai aproape de febra cadourilor. Iar dacă ai început deja să te gândești că nu ai idei pentru cadourile celor dragi, venim cu o sugestie: ce zici de bijuterii inteligente?

 

Conceptul de bijuterie inteligentă a fost adus în România de Nadia Visan, fondatoarea Anyoli.ro – iar o astfel de bijuterie este personalizată digital cu ajutorul unui mesaj text, fotografie sau videoclip. Practic, faci un cadou unic, însuflețit, cu sens.

 

Dacă vreodată ai primit o bijuterie cadou de la cineva drag, probabil îți vei aminti mereu de „expeditor” și de contextul în care ai primit acest dar. Dacă însă acea bijuterie poarta acest mesaj încărcat pentru ca e inteligenta și îl poți vedea de fiecare data cand o atingi cu telefonul, cum ar fi? Dă o nouă dimensiune conceptului de cadou, nu? Să oferi o bijuterie inteligenta cadou este o idee minunată – poate fi un dar plin de sens și emoție, dar și unul practic, mai ales pentru situațiile în care te-ai blocat și nu știi ce cadou să iei. O astfel de bijuterie funcționează grație unei tehnologii patentate; prin aceasta, poți descifra mesajul bijuteriei cu ajutorul aplicației Anyoli. Un proces simplu, dar fascinant – imaginează-ți doar bucuria mamei tale dacă i-ai oferi un colier ce ascunde, de fapt, o fotografie draga pe care ați făcut-o împreună. Noi putem traduce acest sentiment într-un singur cuvânt: lacrimi. Emoție.

 

Distribuie prietenilor

Dar nu ne crede pe cuvânt – ți-am pregătit o listă cu 6 motive pentru care bijuteriile sunt cadoul ideal de Crăciun:

 

  1. Durabilitate cu poveste

 

Bijuteriile sunt mai mult decât o „cumpărătură” – sunt o reală investiție, a cărei valoare poate chiar să crească în timp. Deci, nu vei lua un cadou care se va deteriora rapid (cum sunt hainele), nu vei lua un cadou care se va consuma (cum sunt coșurile cu bunătăți), ci un cadou care va rezistă ani de zile și care, de ce nu, va trece poate de la o generație la altă și vei putea să creezi că un fel de jurnal al acestei bijuterii moștenire de familie, astfel încât, o dată ajunsă la nepoții tăi, aceștia pot află direct de la ține povestea inelului sau a butonilor. Cool, nu?

 

  1. Trimite mesajul potrivit

 

Când nu îți găsești cuvintele, oferă o bijuterie ca să le exprimi – bijuteriile sunt cele mai elegante cuvinte pe care le avem la dispoziție. Poți să-i spui „mulțumesc că ești aici” sau „te iubesc” mai ales dacă alegi o bijuterie inteligenta, care are încorporat mesajul tău în ea. O bijuterie poate spune ce alegi tu să spună – la urma urmei, nimic nu strigă mai mult „pentru totdeauna” decât diamantele sau perlele, nu?

 

 

  1. Personalizare

 

Bijuteriile inteligente sunt piese extrem de personalizabile – poți urca mesajul tău în bijuterie cu ajutorul tehnologiei patentate, ceea ce înseamnă că partenerul, prietena sau mama ta va purta întotdeauna cuvintele tale cu el / ea. Sună bine, nu?

 

  1. Versatilitate

 

Din fericire, bijuteriile inteligente sunt piese extrem de versatile: adică le regăsești într-o varietate de stiluri, forme, culori, cu pietre semiprețioase sau fără, masive sau delicate. Cu flori sau simple, intime sau mai puțin personale.

 

Mai mult decât atât, poți găsi bijuteria potrivită mesajului pe care îl ai de transmis: inele, cercei, butoni inteligenti sau coliere.

 

  1. Puncte bonus pentru prezentare

 

Unele cadouri pot fi greu de împachetat – ba chiar pot sfârși prin a arăta mai puțin plăcut în ambalajul cadou. Însă nu este, cu siguranță, cazul bijuteriilor inteligente de la anyoli.ro – ele primesc garantat puncte bonus pentru prezentare. Nu doar că le poți cumpăra direct ambalate cadou, dar sunt și mai ușor de încorporat în context iar prezentarea finală va fi una de efect – cu ce alt cadou ai mai putea face asta?

 

  1. Memorabil & amintiri

 

Aceste două cuvinte descriu perfect bijuteriile inteligente: sunt cadouri memorabile și sunt cadouri-amintiri. Îți vei aminti peste ani acel prim colier primit de fiecare dată când îl vei atinge cu telefonul – bijuteriile încorporează lacrimi de bucurie, emoție, sentiment, amintire.

 

Și de aceea sunt bijuteriile inteligente sunt cadouri ideale de Crăciun – pentru părinți, pentru soție, pentru iubit sau pentru cea mai bună prietenă. Bijuteriile sunt cadouri care, în timp, dau naștere unor povești care încep cu „Îți amintești când mi-ai oferit acel prim inel…?”. Versatile și personalizabile, bijuteriile devin nu doar amintiri – devin povești. Și ce cadou mai frumos poți face decât o poveste?