A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Doliu, din nou, în teatrul românesc. O mare actriță…

0 201

Din nou, scena românească  pierde o personalitate de vârf, rămânând mai săracă. Actrița , atât de îndrăgită, Florina Cercel, a murit, marți, la vârsta de 76 de ani, a anunțat, printr-un comunicat postat pe rețelele de socializare, conducerea Teatrului Național București.

„Echipa Teatrului Național din București anunță cu adâncă durere că astăzi se desparte de marea actriță FLORINA CERCEL.
După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, „Țuca” ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică.
Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară.
Dumnezeu să o aibă în paza Sa!
Rămas bun, Florina Cercel!”, este anunțul făcut de TNB, pe pagina de facebook.Doliu, din nou, în teatrul românesc. O mare actriță... 1

Ion Caramitru, directorul Teatrului Național din București, a spus la postul Digi24, că Florina Cercel s-a stins în urma unei boli de care suferea de câteva luni și pe care a îndurat-o cu discreție.

Aurelia Apostol, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More