A murit Barbara Bush, fosta primă doamnă a Americii

 

Barbara Bush, soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, George H. W. Bush, a murit marți la vârsta de 92 de ani, potrivit purtătorului de cuvânt al familiei Bush. Barbara Bush a fost personaj unic în istorie, care şi-a văzut atât soţul, cât şi un fiu la Casa Albă.
”Fosta prima-doamnă a Americii, Barbara Bush, a decedat marți, 17 aprilie 2018, la vârsta de 92 de ani. Ea a trăit 73 de ani alături de soțul său, Președintele George H. W. Bush, are șase copii, 17 nepoți și șapte strănepoți. Moartea ei o secundează pe cea a celui de-al doilea copil al său, Pauline Pierce. Programul înmormântării va fi anunțat cat se poate de curând”, a transmis purtătorul de cuvânt.
familia bush 300x169 2Fiul său, George W. Bush, în vârstă de 71 de ani, fostul președinte al Americii, a transmis un mesaj la moartea mamei sale: ”Draga mea mamă a murit la vârsta de 92 de ani. Laura, Barbara, Jenna şi eu suntem întristaţi, însă avem inimile împăcate pentru că ştim că şi a ei este la fel. Barbara Bush a fost o fabuloasă Primă Doamnă şi o femeie care a împărțit dragoste şi cultură la milioane de oameni. (…) Ne-a ţinut în picioare şi ne-a făcut să râdem până la sfârşit. Sunt un om norocos că Barbara Bush a fost mama mea. Familia noastră îi va simţi dorul şi vă mulţumim tuturor pentru rugăciunile şi urările voastre”.

Mădălina Stoica, AMPress