A murit, la 47 de ani, scriitoarea Mihaela Burlacu

Mihaela Burlacu, scriitoare de valoare din Constanţa, a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct, scrie Libertatea.

Mihaela Burlacu şi-a lansat cel de-al şaselea volum, numit “Cerul meu arcturian” în urmă cu doar câteva zile, la Târgul Gaudeamus.
Ea era membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea și consilier superior la Direcția de Cultură, Sport, Turism și Sănătate din cadrul Consiliului Județean Constanța. Din anul 2009, Mihela Burlacu era şi membru al Asociaţiei Scriitorilor de Limbă Română din Quebec, Canada.
Mihaela Burlacu și-a pus semnătura, din anul 2005, pe cinci volume distincte: „Te iubesc, e prea puțin” (primul volum al scriitoarei a fost distins cu Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea), „Rugați-vă pentru îngerii ascunși”, „Decalogul tăcerilor albastre” „O vară de necuprins” și “Simfonie pentru ciulini”.
Potrivit site-ul telegrafonline.ro, Mihaela Burlacu a încetat din viaţă în urma unui infarct, ea fiind găsită moartă în casă.