A venit SFÂRȘITUL pentru PSD. Vezi ce fost lider al partidului spune asta

 

„Eu n-am văzut în PSD şi ştiţi că se spunea ‘Năstase e dictator’, ‘Iliescu – nu mişcă nimeni’, eu n-am văzut până acum în PSD asemenea teamă (…) Eu cred că, acum, celor din conducerea PSD le e mai teamă de Liviu Dragnea decât de DNA, (…) că îi scoate din funcţii, nu reuşesc să găsesc o explicaţie (…) E o situaţie cu care eu nu m-am mai întâlnit, că n-am prins vremurile. Din câte mi-au spus părinţii mei nici în anii ’70 – ’80 nu era aşa cu… probabil că în anii ’50 era (…) groaza. Mie nu mi-e teamă. Dovadă că ieri am fost la grupul parlamentar. Erau 100 de colegi, m-au ascultat foarte frumos, civilizat, le-am spus punctul meu de vedere civilizat, nu cu ceartă”. Declarațiile sunt, citate de Știri pe surse.ro, ale lui Victor Ponta, fost președinte al PSD și, în aceste zile, alături de Sorin Grindeanu.
Întrebat dacă va avea pentru istorie vreun efect faptul că premierul Sorin Grindeanu nu se supune PSD, Ponta a răspuns că e vorba de un impact „uriaş”. „Eu sunt convins, că altfel nu intram în acest proiect (…), eu sunt convins că ceea ce face domnul Grindeanu va avea un efect extraordinar şi că, la un moment dat, PSD-ul ori se va moderniza, va înţelege că s-a întors în trecut în ultima perioadă, ori, dacă nu, va avea soarta nu ştiu, a PASOK-ului din Grecia sau a Partidului Socialist francez, care acum cinci ani a luat 50 şi ceva la sută şi acum a luat 9 la sută”.

Pe de altă parte, Realitatea TV transmite că parlamentarii PSD din Transilvania, atât cei social democrați, cât și cei de la ALDE, n-au participat la întâlnirea convocată de Dragnea în această seară, la un hotel din București și  NU vor vota cu Dragnea, cu riscul de a fi excluși din partid.

Distribuie prietenilor

AMPress