AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Actrița Valeria Ogășanu s-a stins din viață

Actrița Valeria Ogășanu s-a stins duminică, la vârsta de 76 de ani. Anunțul a fost făcut de fiul său și al actorului Mihai Ogășanu, pe pagina de socializare.

Valeria Ogășanu s-a născut la 23 septembrie 1946 în București, România. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1969. În 1968, joacă primul rol în filmul: Vin cicliștii. Frumoasa actriță a mai jucat în filme precum: „Frații Jderi”, „Fram” și „Trandafirul galben”.

Valeria și Virgil Ogășanu au avut o căsnicie de peste 40 de ani, rodul iubirii lor fiind unicul fiu, Mihai Ogășanu, cunoscut compozitor, autorul unor hituri interpretate de Loredana Groza, precum: “Extravaganzza”, “Zig-zagga” sau “Le, le”.

Se pare că decesul actriței a survenit în urma mai multor afecțiuni de care suferea.

“Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Pe tata îl susținem cât putem, și el suferă enorm, s-au iubit, s-au adorat toată viața, a fost o iubire imensă. Niciodată nu ești pregătit pentru astfel de momente grele, iar când îți mor părinții este foarte dureros. Odata cu moartea mamei simt că s-a rupt o bucățică din mine, din inima mea, acesta este sentimentul. Mama va fi înmormântată marți, la ora 12.00, în cimitirul din comuna Cornu. A avut o formă rară de cancer, care i-a împânzit tot corpul, care nu i a permis nici să fie operată, a fost ceva galopant. Ultimele zile a vrut să le petreacă nu în spital, ci cu noi, la căsuța din Cornu, aici a vrut să fie înmormântată,, la Cornu”, a precizat Mihai Ogășanu”, conform impact.ro, citat de adevarul.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!