Administraţia Prezidenţială: Povestea Olguţei Vasilescu, neverosimilă. Pe Klaus Iohannis îl știe doar din fotografii

Administrația Prezidențială a transmis, marţi, un comunicat, în care spune că povestea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cu privire la președintele Klaus Iohannis este neverosimilă, precizând că aceasta nu-l cunoaște pe șeful statului decât din fotografii.
„Povestea doamnei Lia Olguța Vasilescu este neverosimilă. Nu îl cunoaște personal pe președintele României, l-a văzut doar în fotografii. Doamna Vasilescu nu poate să vehiculeze astfel de povești”,arată Administraţia Prezidenţială.

Lia Olguța Vasilescu a declarat, marți, că unui dintre procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie a întrebat-o dacă vrea să facă un denunț împotriva lui Klaus Iohannis.

„În momentul în care m-am prezentat la DNA pentru a mi se comunica că mi se pune sechestru pe bunuri, pe bunuri pe care nu le am, doar pe conturi, procurorul mi-a spus că a văzut la televiziune faptul că mai sunt cazuri de genul acesta în România, adică de primari care au cerut unor sponsori să reabiliteze fațadele din centrele istorice, și m-a rugat să fac un denunț, m-a întrebat: Vreți să faceți un denunț? Și eu am întrebat: Împotriva cui? Păi, împotriva lui Klaus Iohannis, de exemplu, dacă dvs credeți că sunt aceleași fapte ca și în dosarul dvs”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, citată de RTV.NET

Distribuie prietenilor

„Nu mi s-a promis nimic, (…) am spus categoric nu unui denunț, în primul rând pentru că eu nu am făcut nimănui răi și în al doilea rând pentru că mie mi se pare că ceea ce am făcut și eu și Klaus Iohannis ca și alți primari este perfect legal, din moment ce există legea sponsorizării”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.