• Home
  • Prima
  • Adrian Streinu-Cercel: Cumplit! Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui MALPRAXIS cu NATURA

Adrian Streinu-Cercel: Cumplit! Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui MALPRAXIS cu NATURA

cercel 3

Sunt 2-3 miliarde de microorganisme pe Terra. Coronavirusul seamănă foarte mult cu virusul gripal, dar sunt din familii complet diferite. În infecția cu coronavirus se tușește mult. Atenție la suprafețele de contact! Nu friptura contaminează, ci manipularea animalelor vii. Virusul din China nu mai suferă mutații acum.
Muzicienii care au fost în China nu sunt în pericol
În zilele noastre, nu se mai poate face carantină!
Care e soluția? Cât de sigure sunt camerele termice?

O să mai treacă multă apă pe Dâmbovița și o să se mai dezghețe mulți ghețari până când omenirea o să învețe cum să se comporte cu natura, pentru că rezultatul pe care îl vedem astăzi este un rezultat de tip malpraxis cu natura, a declarat la Digi24 prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, vorbind despre noul virus care a apărut în China și provocările pe care le pune.

Sunt 2-3 miliarde de microorganisme pe Terra
„N-o să reușim să-l oprim noi cu mâinile sau prin vreo metodă, pentru că face parte din Pământ, din Terra. Pe această planetă există între 2 și 3 miliarde de microorganisme și dintre acestea, noi cunoaștem sub 0,5 la sută. Vă dați seama cât de greu este să identifici un asemenea microorganism. Acum, noi mergem țintit spre această familie de coronavirusuri, pentru că am avut experiența cu SARS și MERS și ne gândim că foarte probabil natura replică același mecanism. Dar toate aceste probleme complicate și interesante se întâmplă în zone unde nu se respectă deloc regulile de igienă și unde obiceiurile culinare sunt dintre cele mai variate”, a explicat Adrian Streinu-Cercel.

Sursa –  DIGI24.ro

Parteneri