• Home
  • Știri
  • Adrian Țuțuianu,  despre o realizare de suflet:  ”Festivalul Național „Ion Dolănescu”

Adrian Țuțuianu,  despre o realizare de suflet:  ”Festivalul Național „Ion Dolănescu”

tut si dol 1

Senatorul Adrian Țuțuianu amintește cu mândrie a ocțiune culturală de inetres național, care, iată, are continuitate și aduce un plus de interés pentru meleagurile sale natale.

”Este una dintre realizările mele de suflet și sunt extrem de bucuros că are continuitate: Festivalul Național „Ion Dolănescu”, pe care l-am inițiat, în 2014, din dorința ca marele artist născut la Perșinari să fie mereu „prezent” printre noi!

Îi mulțumesc, în primul rând, lui Ionuț, pentru pasiunea cu care dă viață acestui eveniment și pentru prietenia care ne leagă.

Ca de fiecare dată, alături de noi, un alt mare și bun prieten – tenorul Florin Georgescu.

O mențiune aparte pentru Orchestra „Rapsozii Moldovei”, o întărire a legăturii care, în Anul Centenarului, ar trebui să însuflețească #România, în toată puterea ei. L-am iubit pe Ionuț când mi-a spus că el și Doinița (basarabeancă) au realizat, deja, #unirea și din această unire a rezultat o frumoasă #familie românească.”, a scris Adrian Țuțuianu, pe Fcebook,  unul dintre puținii politicieni  nelipsit de la acțiunile culturale, pe care le-a sprijinit din pozițiile pe care le-a ocupat, atunci fiind președinte al Consiliului județean Dâmbovița”.

Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri