• Home
  • Prima
  • Senatorul Adrian Tutuianu tranșează cu eleganță o dispută cu Lia Olguța Vasilescu: ”Mi-e greu să redau expresiile pe care le folosea…”

Senatorul Adrian Tutuianu tranșează cu eleganță o dispută cu Lia Olguța Vasilescu: ”Mi-e greu să redau expresiile pe care le folosea…”

tutuianu replica 1

După un atac suburban al Liei Olguța Vasilescu, ”unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea care au dorit insistent excluderea mea din partid pentru că am avut curajul de a o critica atunci când toți se temeau să n-o supere”, senatorul Adrian Țuțuianu îi reamintește discret câteva lucruri purtătoarei de cuvânt a PSD. Iată textul postat de Adrian Țuțuianu. unul dintre liderii noului partid Pro România:

”Cine mă cunoaște știe că nimeni nu poate să spună minciuni despre conduita mea așteptând ca eu să tac. Doamna Lia Olguța Vasilescu nu mă cunoaște atât de bine și, probabil, din acest motiv își asumă să se facă de râs într-o dispută care n-o avantajează deloc. Nici pe dânsa, nici pe șeful său, Liviu Dragnea.
1. Ce am spus în comunicatul de presă de astăzi (https://www.proromania.ro/…/adrian-tutuianu-atac-la-liviu-…/) rămâne valabil. La discuțiile privind statutul pensiilor militare au participat mai multe persoane din întreg sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, oameni serioși, care pot desființa oricând alegațiile doamnei Vasilescu.
2. De altfel, ieșirile publice de la vremea respectivă ale doamnei Olguța Vasilescu pot fi oricând mărturii directe ale conduitei pe care a avut-o față de această categorie profesională (mi-e greu să redau expresiile pe care le folosea în discuțiile mai mult sau mai puțin neoficiale). Doar lipsa de memorie sau de rușine poate fi explicația reacției de astăzi.
3. E urât că o dezbatere utilă este maculată prin ieșiri de acest fel, provocate de anumite frustrări din trecut. Sunt de notorietate conflictele mele cu Lia Olguța Vasilescu, ea fiind unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea care au dorit insistent excluderea mea din partid pentru că am avut curajul de a o critica atunci când toți se temeau să n-o supere.
4. Doar respectul față de mine însumi, teama de a nu coborî foarte mult nivelul discuției și faptul că este femeie mă determină să opresc aici replica. Sper, însă, ca doamna să fi aflat măcar acum că despre mine nu se pot spune minciuni cu inconștiență.
#ProRomânia
#România”.
Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri