• Home
  • Prima
  • Adrian Țuțuianu: Nu participăm la vot. Este o criză politică indusă

Adrian Țuțuianu: Nu participăm la vot. Este o criză politică indusă

tutuianu replica 1

Parlamentarii Pro România nu vor participa la votul de luni pentru învestirea Guvernului Orban II, a declarat la RFI senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al formațiunii conduse de Victor Ponta.

Adrian Țuțuianu precizează că parlamentarii Pro România nu vor asigura cvorumul la ședința de luni a Parlamentului: ”Nu participăm la acest vot. Noi am spus foarte ferm de mai multe luni de zile că nu vom vota un Guvern condus de Ludovic Orban și poziția noastră nu s-a schimbat. Credem că este o criză politică indusă, nu este o criză politică reală (…). Ne-am consultat între noi. De la Pro România nu va fi nimeni în sală astăzi, este o decizie pe care am luat-o după consultarea tuturor colegilor parlamentari”.

Atenționat că accidente la vot au mai existat în trecut, senatorul a răspuns: ”Sigur, dar cei care au participat în trecut la votarea Guvernului Orban din Pro România nu mai sunt astăzi în partid, unii dintre ei au fost preluați de PNL, așezați pe scaune înalte de vicepreședinți, iar alții sunt astăzi în PSD”.

Parteneri