Adrian Ţuţuianu, primul senator care a trecut la Pro România

 

Senatorul Adrian Ţuţuianu, cel care a avut curajul să semnaleze derapajele lui Dragnea, drept pentru care a fost exclus din partid, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Bacău alături de Victor Ponta, că s-a înscris în Pro România şi se va ocupa în special de construirea organizaţiei de la Dâmboviţa.

„Este prima zi în care sunt alături de echipa Pro România după ce am meditat îndelung la parcursul politic pe care să îl urmez. Sunt într-o situaţie litigioasă cu PSD, dar am apreciat că doi ani de zile din viaţa mea pierduţi în litigii care pot să ducă nicăieri este prea mult şi că este cazul să mă alătur unui proiect politic nou”, a declarat Adrian Ţuţuianu, în conferinţa de presă, conform Agerpres.

Distribuie prietenilor

Acesta a adăugat că a venit în Pro România pentru că a avut o colaborare foarte bună cu Victor Ponta şi pentru că acest partid reprezintă alternativa pentru PSD
El a declarat că în acest moment este singurul senator al Pro România, dar că în perioada următoare se vor înscrie în partid şi alţi senatori.

După Corina Creţu, comisar european, Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării şi fost şef al uneia dintre cele mai puternice organizaţii PSD, cea din Dâmboviţa, este o a doua piesă grea care îmbogăţeşte în ultimele zile partidul înfiinţat de Victor Ponta. Ţuţuianu, prin vechimea şi relaţiile pe care le are în partidul din care a fost exclus, poate aduce în curând şi alţi pesedişti care nu mai suportă – conform unor surse din partid – „dictatura Dragnea”.

Aurelia Apostol, AMPress