Afirmație șocantă a unui doctor al Universitatii Berkley: „Oamenii mor din cauza chimioterapiei nu din cauza cancerului”

In 2016, numărul de cazuri noi de cancer în Statele Unite tinde spre două milioane .Cele mai frecvente tipuri sunt cancerul de san, pulmonar, la prostata, melanomul de de piele, limfom non-Hodkin, cancer tiroidian, cancer de rinichi, leucemie si cancer pancreatic.

Din pacate utimele statistici spun ca aproximativ 1 din 2 barbati si 1 din 3 femei vor dezvolta cancer in timp vietii lor. Acest adevar este chiar mai dureros atunci cand ne dam seama ca modul in care “tratam” boala nu numai ca este ineficient dar agraveaza simptomele.
De fapt, conform doctorului Hardin B Jones, fost profesor de de fizica medicala si fiziologie la Universitatea Berkeley din California, chimioterapia este un fals si nu are nici un efect.
“Oamenii care au refuzat chimioterapia traiesc in medie cu 12 ani si jumatate mai mult decat cei care au acceptat-o. Oamenii care au acceptat mor in termen de 3 ani de la diagnostic, un numar mare moare chiar dupa cateva saptamani.”
Conform doctorului Jones, medicii prescriu tratamentul de chimioterapie doar pentru a face bani.
O alimentatie sanatoasa, exercitiul, eliminarea stresului – si toate obiceiurile care ne fac bucurosi – s-au dovedit ca ne imbunatatesc sanatatea si longevitatea. Sa nu mai vorbim de medicamentele naturale pe care le putem folosi, cum ar fi uleiul de canabis.
Deoarece nu exista bani intr-o populatie sanatoasa, vom continua sa vedem cum boala prospera – in tot acest timp fiind alimentati cu fast-food si fiind intoxicati ca intr-o bucla continua. Dar putem sa evitam aceste lucruri, sa ne educam pe noi si pe cei dragi si sa traim o viata sanatoasa.

“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului.Pentru un diagnostic corect, vă rugam să consultați un medic specialist.”
Sursa: healthy-romania.ro