ALARMĂ ÎN ROMÂNIA! Elena Udrea ar fi acceptat să colaboreze cu FBI și să spună tot

 

Elena Udrea ar fi acceptat să colaboreze cu FBI, serviciul fiind interesat de afacerile desfășurate în perioada regimului Băsescu, potrivit Realitatea Tv, citată de Știripesurse.ro.

„Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane(pe lângă Băsescu ar mai fi vorba de șefii SRI de atunci, Maior și Coldea). Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a declarat jurnalistul Stelian Negrea, într-o intervenţie la Realitatea TV.
„Atât Udrea, cât şi Alina Bica pot pune la dispoziţia anchetatorilor probe solide. Ele pot da substanţă şi pot transforma nişte bănuieli în probe juridice”, a mai spus acesta.

Distribuie prietenilor

Elena Udrea era – aspect cvasiștiut – transportatorul de bani. Ea făcea, conform unor surse, serviciul ”recoltării” valizelor cu cash, ea contacta fără complexa oamenii de afaceri și le cerea direct bani. Banii ceruți un erau niciodată puțini. Fiind om de casă și al serviciilor, implicate și ele, nu se temea de interceptări, ascultări, probe. Udrea, spune un fost apropiat al ei, ”se credea nemuritoare la putere, amantă de neînlocuit, cu o avere care se aduna amețitor”. Arestarea din Costa Rica, unde părea că și-a netezit toate drumurile spre un trai liniștit, a prins-o, psihic, pe picior greșit,revenirea la pușcărie a aruncat-o în depresie, iar intenția de a spune tot, fiindcă mai mult de atât nu are ce pierde e plauzibilă. Americanii au interesul să scoată multe de la ea, ceea ce e posibil să se întâmple.
C. Zamfir, AMPress