Alege cu atentie salonul Seva Events pentru nunta ta: care sunt elementele pe care trebuie sa le iei in considerare?

Organizarea unei nunti nu este o munca deloc usoara. Tinerii care decid sa se casatoreasca trebuie sa acorde, insa o atentie deosebita fiecarui detaliu, astfel incat marele eveniment sa fie unul reusit. De exemplu, atunci cand cauta locatia potrivita Seva Events pentru nunta lor, viitorii miri trebuie sa stie care sunt elementele de care sa tina cont pentru a putea lua o decizie mult mai usor. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele lucruri pe care tinerii trebuie sa le aiba in vedere!

Cati invitati vor participa la nunta?

Pentru inceput, tinerii sa se gandeasca la numarul de invitati care vor participa la nunta lor, pentru a putea alege o locatie potrivita. Restaurantul trebuie sa fie suficient de spatios pentru ca toata lumea sa se simta bine.

Distribuie prietenilor

Pentru evenimentele mai restranse, recomandate sunt locatiile micute si cochete, in care atmosfera sa fie una intima, insa interesanta in acelasi timp, pe cand pentru nuntile grandioase, cu multi invitati se impune alegerea unui restaurant cu mai multe locuri.

Mai mult, viitorii miri trebuie sa ia in consdierare si faptul ca unii dintre invitati ar putea sa se razgandeasca in ultima clipa si sa participe la nunta, chiar daca au transmis anterior ca nu vor ajunge. De aceea, ideal este ca tinerii sa isi ia o marja de eroare de circa 10 locuri pe care sa le aiba asigurate in cazul in care vin mai multi oameni decat cei care au confirmat.

Dotari

Un alt element esential pentru alegerea unei locatii de nunta este referitor la dotarile cu care este prevazut restaurantul. De exemplu, vara, atunci cand temperaturile sunt mult mai ridicate fata de media normala, evenimentele trebuie sa se desfasoare intr-un loc in care exista suficient de aparate de aer conditionat, care sa faca fata inclusiv unui numar mare de oameni. In acest fel, invitatii se vor simti excelent!

Meniul Seva Events

Viitorii miri trebuie sa se gandeasca din timp si la meniul pe care si-l doresc la nunta. Optand pentru Seva Events, ei au la dispozitie posibilitatea de a rasfoi meniul si de a-si alege preparatele in functie de dorintele proprii. Ulterior, atunci cand mai sunt 1-2 saptamani pana la nunta, tinerii pot participa la o degustare. Astfel isi pot da seama care sunt exact preparatele care vor fi prezentate invitatilor ce le vor fi alaturi in ziua cea mare.

Ringul de dans

Nu in ultimul rand, viitorii miri trebuie sa se asigure ca ringul de dans este suficient de spatios pentru toata lumea. Practic, aici are loc magia distractiei din cadrul oricarei nunti. Oamenii isi doresc sa se simta bine, sa poata dansa pana cand incep sa simta durerile de picioare si merita sa aiba la dispozitie un loc excelent in acest sens!

Toate cele mentionate anterior reprezinta lucruri la care tinerii trebuie sa se gandeasca inainte de a lua o decizie in privinta localului pentru nunta. Avand in vedere cat de important este acest eveniment pentru ei,  este esential ca locatia sa fie perfecta!