AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Alertă de răpire. Polițiștii caută două fetiţe de 10 și 12 ani din Braşov, dispărute după ce au mers la un grătar cu un bărbat de 42 de ani

Două fete de 10 și 12 ani din județul Brașov sunt căutate de polițiști după ce nu s-au mai întors acasă de la un grătar.

Potrivit cercetărilor, Gabriela Mihaela Repede și Elena Andreea Gesco au plecat vineri seara, în jurul orei 19.00, cu un bărbat, cunoștință a concubinului mamei lor, la un grătar la locuința acestuia și nu s-au mai întors, așa cum stabiliseră. Bărbatul nu mai răspunde la telefon, așa încât mama a apelat la ajutorul polițiștilor care au declanșat ample căutări.

rapire 1Fetele sunt din comuna Vama Buzăului, județul Brașov. Una dintre ele are ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, iar la momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni blugi și pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben. Cealaltă fată are ochi verzi, păr șaten, de lungime medie, iar la momentul dispariției purta trening de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza informații sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa – stiri.tvr.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!