Alte mărturii zguduitoare ale bestiei de la Caracal. Dincă se laudă cu calvarul Luizei

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal a mărturist tot ce i-a făcut adolescentei Luiza Melencu după ce a răpit-o.

„După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal să scoată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu auzind că a vorbit de bani am întrebat-o dacă are prietene care fac sex pe bani, ea zicând că are.

Am oprit-o în câmp, aproape de Dioști, am blocat ușile din spate ale mașinii – doar de afară puteai urca – și m-am dat jos de la volan, în mână cu 50 de lei, gândind că va accepta să îmi facă sex.

În interiorul meu s-a declanșat o poftă nebună să fac sex și imediat am oprit pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, mașina. Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face sex și după ajutor și că este virgină.

Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream să fac sex. I-am dat o palmă peste față și am luat-o de păr. În acel moment i-a căzut telefonul  pe care îl ținea în mână.

Am legat-o întinsă pe canapea de centura de la mijlocul banchetei. Am luat telefonul ei de la picioarele mele, am coborât din mașină și am urcat la volanul mașinii pentru a o duce la mine acasă ca să pot face sex cu ea. Luiza plângea mereu.

I-am zis să tacă, dar nu s-a oprit din plâns, zicându-i că, dacă nu tace, o bat și chiar i-am dat o palmă peste față, tăcând. I-am mai zis să nu salte capul de pe banchetă, doar când îi zic eu, că o încurcă rău dacă nu mă ascultă.

Voiam să plece (n.r. Ștefan Risipițeanu), să nu o vadă pe Luiza în mașină, dar el tot insista. Nu am vrut să-i dau vreo palmă, să strig cu voce tare la el deoarece nu erau porțile închise. Voiam să închid porțile să nu mai apară și alte persoane ca Fănică la poarta mea și atunci i-am zis că să stea pe loc că după ce închid eu porțile, îi aduc tutun.

Am venit la el și am stat în fața lui, pe bancheta din spate. Atunci i-am zis că cea din mașină e una ce am aranjat cu ea să o (…).

A zis că vrea și el să (…) ceva, că trecuse ceva timp de când a (…) ultima dată. Eu i-am zis să meargă la copertină, lângă nutrii să își facă țigări de ziar, că am să vorbesc cu acea persoană din mașină dacă vrea să se (…) și cu el”, a declarat Gheorghe Dincă. Mărturisirile lui au căpătat o notă de mândrie, pare că se laudă cu toate atrocitățile pe care le-a comis

Mai mult pe a1.ro