• Home
  • Prima
  • Ameţitor! Politica pe Dâmbovița! PSDăncilă a oferit un milion de euro unui parlamentar să NU VOTEZE mâine

Ameţitor! Politica pe Dâmbovița! PSDăncilă a oferit un milion de euro unui parlamentar să NU VOTEZE mâine

dancila 1 1

Informații în exclusivitate obţinute de Digi24 despre cât dur se negociază în aceste ore soarta Guvernului: Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro să nu vină mâine în plen. Tot din informațiile noastre, un alt parlamentar a dispărut pur și simplu și nu mai poate fi găsit la telefon, din cauza presiunilor venite înainte de vot.

Soarta guvernului stă în câțiva parlamentari, și, acum cu doar câteva ore înainte de moțiune, Digi24 a obținut informații că s-a ajuns la sume amețitoare pentru un singur vot.

Dincolo de sumele de bani oferite, Viorica Dăncilă şi liderii PSD au scos la bătaie funcţii şi bani pentru primari. Cei doi parlamentari care s-au întors azi de la Pro România în PSD, Horia Nasra şi Cornel Itu au vor prelua conducerea organizaţiei PSD Cluj.

Unui alt parlamentar i s-a oferit, conform surselor Digi24.ro, şefia ASF. S-au pus pe masă inclusiv funcţii parlamentare. Este cazul deputatului Pro România Damian Florea, a cărui concubină a fost pusă secretar general al Senatului. Deputatul a negat, însă, pentru Digi24.ro că ar fi acceptat să lipsească la votul moţiunii în schimbul funcţiei primite de concubina sa.

În noaptea aceasta, ordinul ”pe unitate” e ”nimeni nu doarme, toată lumea cumpără”.

Mai mult pe DIGI 24.ro

Parteneri