Anamaria Prodan, mesaj sfâșietor, la moartea mamei sale

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață, luni seară, la Spitalul Elias. Fiica sa, Anamaria Prodan, cea care i-a fost alături până în ultima clipă, a scris un mesaj emoționant, pe pagina de Facebook.

Citește – Gelozie! Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după meciul Astrei – video

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!
Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranța moare ultima !
Nu te lasă încovoiat
De drumul greu, întortocheat
Ce soarta ți l așterne n fata
Nu i fa pe plac la șugubeață !
Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecătoare
Pe a omului vieții cărare!
Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria, pe pagina de socializare.

Distribuie prietenilor

Mădălina Stoica, AMPress