Andreea Balan, mesaj emotionant de pe patul de spital: “Mi-e dor de fetitele mele!”

Andreea Balan trece printr-o perioada extrem de dificila. Problemele de sanatate au tintuit-o intr-un pat de spital. Andreea Balan a fost operata de trei ori in mai putin de o luna, trecand pe langa moarte. In timpul operatiei de cezariana, Andreea Balan a facut o complicatie extrem de rara, embolie amniotica, din cauza careia a intrat in soc cardio-respirator.

Problemele nu s-au terminat aici. La scurt timp dupa prima interventie chirurgicala, artista a facut hematoame care au trebuit eliminate printr-o alta operatie. Nici cea de-a doua interventie nu a fost lipsita de complicatii. Hematoamele au revenit, fiind necesara cea de-a treia operatie pentru inlaturarea lor.

In urma cu cateva ore, artista a impartasit cu prietenii de pe contul de socializare o fotografie cu fetitele sale: Ella Maya si Clara Maria.

Distribuie prietenilor

“Mi-e dor de fetitele mele frumoase… Abia astept sa le pup. Dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital. ”, a scris Andreea Balan pe contul de socializare.

Mesajul a impresionat si a strans zeci de mii de reactii. Oamenii au fost si sunt alaturi de Andreea si i-au trimis multe mesaje de incurajare. “Să te faci bine, Andreea. Ştiu că ți-e gândul la comorile de acasă, însă acum cea mai importantă eşti tu şi sănătatea ta. ”, “Esti o luptatoare Andreea Balan sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci cu bine peste toate obstacolele in viata te imbratisez cu drag”, “Fa-te bine, draga Andreea si-o sa ai tot timpul din lume, sa-ti manifesti sentimentele de dragoste fata de fetitele tale si de cei pe care-i iubesti! Multa sanatate sa ai multe, muuulllte bucurii si sa fii fericita pana la adanci batraneti!” au fost doar cateva dintre miile de mesaje primite de artista.

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri. Lichidul amniotic i-a intrat in sange facand-o sa intre in soc cardio-respirator.

La cateva zile distanta dupa prima interventie chirurgicala a urmat o a doua, pe data de 15.03. cand Andreei Balan i-au fost eliminate niste hematoame. Din pacate, s-au format alte hematoame care au necesitat sa fie eliminate printr-o alta operatie, cea care a avut loc pe 22.03.

Sursa All for Romania