AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Angajații Poștei Române vor protesta pe 1 aprilie. Cât de afectați vor fi pensionarii

Angajații de la Poșta Română se pregătesc de protest. Conducerea companiei a luat la cunoştinţă decizia sindicatului de a declanşa conflictul colectiv de muncă și declară că se iau toată măsurile pentru a depăși acest moment.

Compania Naţională Poşta Română transmite într-un comunicat oficial că a pus la dispoziţia salariaţilor toate posibilităţile financiare pentru evitarea acestui conflict colectiv de muncă.

“Compania a solicitat medierea, însă reprezentanții SLPR au refuzat acest lucru. În contextul în care negocierile intense purtate încă de la finalul anului trecut între Compania Naţională „Poşta Română” şi SLPR nu au ajuns la un rezultat, iar SLPR a decis declanşarea grevei generale a unei părţi a angajaţilor”, anunţă Poşta Română, potrivit antena3.ro.

Compania subliniază că escaladarea conflictului de muncă este una artificială. De asemenea, oamenii au fost asigurați că nu vor fi afectați de acest eveniment.

“Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale Poşta Română că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie!

Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, aşa cum ne-am asumat angajamentul!”, arată Poşta Română.

Compania Naţională Poşta Română precizează că majoritatea covârşitoare, peste 80% dintre salariaţi, îşi va îndeplini atribuţiile de serviciu cu profesionalism, ca şi până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajaţi.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!