AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Anunţ de angajare ca preşedinte, publicat de platforma care ar urma să susţină candidatura lui Geoană: Lider vizionar, cu experienţă în funcţii importante, de preferat în afara politicii româneşti, cu ”bacalaureatul şi toate diplomele luate la timpul lor”

NATO Deputy Secretary General Mircea Geoana

Platforma ”România Renaşte”, care, potrivit unor surse politice, ar urma să susţină candidatura lui Mircea Geoană la Preşedinţie, a postat pe un site specializat un anunţ de angajare pentru postul de preşedinte, candidatul ideal fiind un lider vizionar, ”cu experienţă în funcţii importante, de preferat în afara politicii româneşti”, cu ”bacalaureatul şi toate diplomele luate la timpul lor”.

Conform surselor citate de news.ro, platforma România Renaşte ar urma să susţină candidatura lui Mircea Geoană la Preşedinţie, iar publicarea anunţului este parte a unei campanii de comunicare care va culmina cu anunţul oficial al candidaturii acestuia.

Anunţul postat de platforma România Renaşte, care precizează că are ca misiune ”crearea unei comunităţi de patrioţi şi democraţi în serviciul naţiunii”, menţionează că un candidat ideal pentru postul de preşedinte trebuie să aibă următoarele calităţi: ”lider vizionar (experienţa ca lider de galerie de fotbal NU reprezintă un avantaj), experienţă în funcţii importante (de preferat în afara politicii româneşti), carieră (reală) şi realizări (reale) într-un domeniu, respectat în străinatate (numerele unor lideri internaţionali notabili în agenda telefonică este criteriu de departajare. Preferabil, lideri vestici), nu dă raportul niciunui partid, este pus pe treabă, prezent şi implicat, ştie ce are de făcut”.

În mod obligatoriu, acesta trebuie să vorbească fluent limbile română, franceză şi engleză, să fie capabil să discute liber, fără prompter, şi să treacă de la vorbe la fapte, nu invers, să aibă bacalaureatul şi toate diplomele luate la timpul lor şi să nu fie preocupat cu ”împărţirea ciolanului în(tre) partid(e)”.

Salariul este de 3130 – 3155 de euro nte pe lună.

Platforma ”România Renaşte” are înscrişi 3058 de membri şi 13 ONG-uri,

”Aşa nu se mai poate! E timpul schimbării! Există o singură cale! Trebuie să alegem să ne reprezinte oameni cinstiţi, patrioţi şi competenţi, conduşi de un Preşedinte cu viziune, curaj, experienţă şi independent faţă de interesele şi modul de operare al partidelor româneşti. România este o ţară în derivă, care caută un Preşedinte! Un om care să ne fie aliat, un om care înţelege că politicianul fără comunitate nu reprezintă nimic!”, este mesajul postat pe site-ul Romania Renaşte.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!