A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Asasinul nu a mărturisit nimic, spune poetul Lucian Avramescu. ”Minte și încearcă să țină departe de groapa comună, anchetatorii”

3 10.402

L-am întrebat pe scriitorul Lucian Avramescu, cel care ieri semna un material intitulat ”Criminalul în serie este statul român”, cum comentează faptul că destul de repede, asasinul Gheorge Dincă s-a predat. Adică a mărturisit tot.

”Nu a mărturisit nimic, spune poetul. Minte și încearcă să țină departe de groapa comună, anchetatorii. E o picătură recunoașterea că a ucis două fete. El a ucis în serie. Nu și-a descoperit vocația asasină la 66 de ani. Aud în dimineața asta că ar fi mărturisit că a ars-o pe Alexandra. Minte! Nu avea timp să ardă un om în câteva ore și din el să nu mai rămână decât cenușa. Apoi ar fi spus că a aruncat-o pe fata de 15 ani în Olt. Oltul e o jumătate de Dunăre. Asasinul împinge, hoț și netrebnic, pe o pistă falsă anchetatorii, îndepărtându-i, ținându-i la distanță de groapa comună unde se află un cimitir întreg de cadavre”, este opinia lui Lucian Avramescu.

”Căutați anchetatorilor, săpați! Vom avea sinistra priveliște a crimelor petrecute sub ochii orbi ai statului român, incapabil să-și apere cetățenii. Groapa comună e acolo. Sub rabla unei mașini, ca într-un celebru roman american, în una din catacombele locuinței diavolului, undeva aproape. Nu plecați, criminaliștilor, pe Olt și nu căutați pe Lună, unde vă trimite bestia”, mai spune publicistul și poetul Lucian Avramescu.

Astăzi are loc marea reconstituire, asasinul fiind adus la Caracal spre a reface drumul ultimei crime. Va reface el traseul real, sau va duce anchetatorii pe alt drum?

Giorgiana Radu, AMPress

3 Comentarii
 1. Issima spune

  Așa văd și eu. Nu cumva va fi având și complici dacă făcea trafic de fete. E clar, e o prostie să să cauți la zeci de kilometri de locuința lui, în lacuri, în Olt, în Dunăre. Îi duce pe toți. Și ăștia dau declarații despre Nimic de două zile încoace. Și pfesa tot așa: „Asasinul a dezvăluit…” Și când citești nu afli nimjic.

  1. 007 spune

   ceva e cusut cu ata alba din toata povestea asta. steptatul pana la ora 6 si abia apoi au avut liber la intrare ??? ma face sa cred altceva. Parca au asteptat sa faca criminalul curat si sa stearga urmele. Daca ar fi ars cadavrul…asta pute la kilometrii.Politistilor care asteptau la poarta trebuia sa le miroase ceva pe la nas. Criminalul minte dar nici cei care cerceteaza cazul nu spun adevarul.

 2. sofi pacioglu spune

  pacat de fetele ucise Dumnezeu sa le aiba in paza dar cred ca cel banuit de crima nu a facut singur toate ororile acestea ,sigur sunt complici si asa cum intuieste domnul Avramescu acest individ minte in tot ce spune daca or fi spusele lui si nu ale presei ce nu stie ce sa mai faca pentru reiting dar daca politistii erau la poarta nu au auzit nimic? nu au vazut nimic? ca doar nu a facut ala crima pe intuneric si apoi a mai si transat-o punand cadavrul la frigider ,sunt prea multe lucruri fara nici o logica eu sper sa se gaseasca vreun politist criminalist care stie meserie si sa elucideze acest caz dar nu presati de presa si strada care doreste sange oricum ,aud acum ca vor pedeapsa cu moartea aceasta pedeapsa sa dovedit ca nu este eficienta deci eu as vrea politisti bine pregatiti profesional oameni cu o inteligenta deosebita in stare a rezolva astfel de cazuri .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More