Asigurari de prestigiu pe piata din Romania

pexels pixabay 35967 scaled 1

Cu brokerul de asigurari Prestigeasig.ro prestigiul asigurarilor din Romania a crescut mult, fiind la nivelul celui european sau din statele dezvoltate ale lumii. 

Este insa bine de stiut ce inseamna asigurari de prestigiu in Romania, fiindca multe persoane doresc sa isi faca asigurari eficiente si garantate. 

  1. Prestigiul asigurarilor de pe piata din Romania a crescut in acelasi timp cu diversificarea lor. Omului trebuie sa i se ofere sansa sa isi asigure ceea ce considera el prioritar ca sa fie linistit. In presa se vobeste adesea de pianisti care si-a asigurat degetele, de cantareti celebri care si-au asigurat vocile sau de top modele si fotbalisti care si-au asigurat picioarele.

Este o dovada de maxima maturitate ca un stomatolog sa detina o asigurare profesionala, iar in cazul comiterii unei erori, pacientul sau sa fie despagubit. In trecut  nu existau astfel de posibilitati. 

  1. Eficienta lor. Omul  nu este multumit sa stie ca „este asigurat cu numele” si cand are nevoie de ajutor, nu primeste ceea ce se specifica in contract, cu toate ca el si-a platiti cotizatia la zi. Prestigeasig onoreaza toate prevederile contractuale datorita partenerilor si colaboratorilor loiali si puternici.

Asa se explica faptul ca numarul politelor de asigurare va ajunge in cel mai scurt timp la peste 1 500 000. Atragerea acestor clienti s-a realizat prin produsele atractive si prin seriozitate. Inca putin si numarul clientilor multumiti va ajunge la peste 300 000. 

  1. Posibilitatea clientilor de a avea acces la aceste asigurari in cel mai scurt timp posibil. Multe persoane doresc asigurari, dar nu au timpul necesar sa mearga la locul unde se pot incheia si sa asculte explicatiile persoanei care lucreaza acolo. Cu Prestigeasig toate punctele enumerate mai sus sunt rezolvate. Cei care au nevoie de asigurari isi pot face lectiile de acasa, fiindca toate informatiile sunt pe site. Pana si asigurarea auto poate fi configurata de acasa, cu ajutorul unui dispozitiv, ca sa se castige timp, iar persoana care are nevoie de o anumita asigurare sa estimeze costurile. Cele 18 puncte de lucru sunt situate in asa fel, incat clientii sa aiba acces la ele in timp ce merg spre serviciu sau la cumparaturi. 

Asigurarile auto sunt de doua tipuri: asigurare CASCO, gandita sa protejeze masina posesorului de mai multe riscuri si asigurare RCA, obligatorie, fiind o garantie a faptului ca partenerii de trafic sunt despagubiti in cazul in care posesorul asigurarii comite o greseala. 

Ambele tipuri de asigurari trebuie sa fie in posesia detinatorului unei masini. In caz de accident este frustrant ca prin asigurarea CASCO partenerul de trafic sa fie despagubit, iar pentru repararea masinii personale sa nu se obtina niciun ajutor. 

La fel de frustrant este sa plece o familia in concediu cu masina si in timp ce toti se odihnesc  la hotel, masina sa dispara din parcarea acestuia, sa fie descoperita la 10 kilometri de locul din care a fost furata complet distrusa si proprietarul sa nu primeasca despagubire. 

Este posibil ca masina sa fie lasata  sub un pom si sa se starneasca o furtuna ingrozitoare. In cazul in care copacul falnic a cazut pe o masina asigurata CASCO, posesorul ei va incasa o suma care sa il ajute sa o repare sau sa dea un avans pentru noua masina. 

Au fost cazuri in care masini lasate in parcarile pensiunilor si hotelurilor de la munte au fost luate de ape in timpul unor furtuni asemenea unor masini de jucarie. 

Cand au fost gasite, nu au fost bune de altceva decat de dus la fier vechi. Sunt cazuri in care oamenii nici nu au terminat de achitat ratele la masina si se intampla o nenorocire ca asta. Fara asigurare eficienta ei risca sa ramana si datori si fara masina. 

Pe masina lasata intr-o parcare din apropierea unei cladiri foarte inalte poate sa cada un turture imens si o poate presa astfel incat nu se mai poate iesi cu ea pe strada. Asigurarea CASCO acopera si pagubele rezultate in timpul unor cutremure, alunecari de teren, inundatii sau caderi masive de zapada. Se primesc despagubiri si in cazul unor furturi din masina. 

Cine isi asigura masina, trebuie sa fie la fel de prevazator cu viata, cu sanatatea lui si cu locuinta. 

Lucrurile esentiale din viata unei persoane necesita asigurare, fiindca exista atat de multe riscuri care le pot distruge. Prestigeasig a reusit sa ridice piata asigurarilor din Romania la rangul asigurarilor internationale atat prin diversitatea lor, cat si prin onestitatea partilor  contractuale. 

Un medic prevazator, un avocat bun sau un notar foarte solicitat si un contabil responsabil isi vor incheia asigurare profesionala ca eroarea lor sa nu faca clientii sa sufere. 

Exista si un call center la care se poate apela pentru solicitarea unei asigurari, acesta functionand de luni pana vineri, de la ora 9 la ora 18. 

Limitele despagubirilor RCA sunt afisate pe site, ele sunt: 

-de 1 222 000 de euro pentru pagube materiale; 

-de 6 070 000 de euro pentru vatamari corporale. 

Acestea despagubiri il scuteste pe cel care comite o eroare in trafic, dar poseda asigurare RCA de faliment. 

Oamenii au timp sa se gandesca bine ceea ce vor. Doresc o asigurare ieftina, fiindca este obligatorie sau una mai scumpa care sa acopere multe riscuri? 

Este mult mai bine sa se achite asigurari eficiente esalonat (lunar), decat sa se solicite cea mai ieftina asigurare si in caz de necaz, sa nu se primeasca despagubire pentru masina personala. 

Este timpul asigurarilor inainte de plecarea in concediu cu masinile personale, fiindca prevederea este o dovada de maxima intelepciune. 

Parteneri