Astăzi, meciuri MARI în Cupa Mondială de fotbal. Atenție la Brazilia și Germania! Tu pe cine pariezi?

 

Duminică, în Rusia, au loc câteva meciuri ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, cele mai importante fiind considerate Brazilia – Elvetia (Rostov), cu începere de la orele 21.00, în Grupa E și Germania – Mexic (Moscova, Lujniki), în Grupa F , cu începere de la orele 18,00. Mai joacă, tot astăzi, de la orele 15,00, în Grupa E, Costa Rica – Serbia (Samara).

Meciurile sunt transmise de televiziunea publică, iar multe pariuri merg spre Brazilia sau Germania, pentru câștigarea trofeului acestei competiții mondiale. Pe gazon, două din marile puteri fotbalistice vor arăta astăzi cu ce elan și ce forțe individuale încep urcușul spre trofeu. Ambițiile vin însă și din alte țări, iar Cupa Mondială rămâne un trofeu care poate fi al oricui.

Distribuie prietenilor

Analistii bancii de investitii Goldman Sachs, cu sediul la New York, au prezis ca Brazilia va castiga titlul mondial la CM de fotbal 2018 din Rusia, dupa ce va invinge Germania in finala, in timp ce Spania, o alta favorita, va fi eliminata in sferturi, relateaza EFE.

Conform studiului ”Cupa Mondiala si Economia 2018”, elaborat de analistii bancii care au luat in calcul diverse probabilitati, simulari si caracteristicile jucatorilor, inclusiv analize macroeconomice ale tarilor participante, in semifinale, Brazilia va invinge Franta, iar Germania va dispune de Portugalia. In sferturi, Franta va elimina Spania, Brazilia pe Belgia, Portugalia pe Argentina si Germania pe Anglia.

D. Dumitru, AMPress