A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Atenţie, avertizează poliția! În ţară au revenit și revin hoți şi tâlhari, nu doar oameni cumsecade

0 977

Sunt indicii serioase că în țară au revenit și revin și cei care au furat și jefuit aici, au furat și jefuit și în alte țări. Ministrul Marcel Vela avertizează că poliţiştii sunt pregătiţi să-i prindă pe cei care au de gând să săvârşească infracțiuni, iar numele lor figurează în baze de date actualizate cu sprijinul interpolului și prin buna colaborare intercomunitară. Mai mult, a sporit numărul de polițiști, iar faptele săvârșite acum, când țara are de luptat cu inamicul nevăzut al epidemiei,  vor fi pedepsite cu adaos.

Evaluarea polițiștilor este că grupurile de infractori vor acționa mai ales după Paști, așa că atenție români, atenție bătrâni. Nu oricine vă bate la ușă vă aduce ajutoare.


APRECIAZA ARTICOLUL !

În închisori din Anglia și nu doar sunt numeroși intractori din țara noastră. Unii au ieșit din varii motive și experiența arată că ce făceau înainte vor face în continuare.

Aurelia Apostol, AMPress

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult