A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul de Interne, Marcel Vela: ”Rog Poliţia Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi”

0 266

 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, joi, că poliţiştii trebuie să le zâmbească cetăţenilor cu care intră în contact. Vela a transmis şi că ei, alături de jandarmi, sunt datori să apere copiii României, informează Mediafax.

Marcel Vela a spus în cadrul videoconferinţei cu prefecţii din ţară, că trebuie optimizate patrulele mixte între poliţist şi jandarm, susţinute posturile de poliţie locale, că e nevoie de suport în zona rurală şi de o recalibrare a patrulelor pentru a proteja copiii României, în zona grădiniţelor, a şcolilor, în zona facultăţilor şi centrelor universitare.

„Rog structurile de poliţie care au relaţii directe cu cetăţenii, de azi să îi trateze cu respect atunci când intră în contact cu ei, să fie civilizaţi, să le zâmbească şi să le spună oamenilor că suntem în slujba lor. Să nu îi trateze cu aroganţă şi superioritate”, a spus Marcel Vela.

Ministrul de interne le-a transmis poliţiştilor de la Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde şoferi sau pietoni, ci să iasă în stradă şi să prevină contravenţiile.

Mai mult pe DIGI24.ro

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More