• Home
  • Știri
  • AUR anunță că îl măsoară intern pe Dan Puric pentru alegerile prezidențiale și dezminte că ar fi stabilit candidatul pentru Cotroceni

AUR anunță că îl măsoară intern pe Dan Puric pentru alegerile prezidențiale și dezminte că ar fi stabilit candidatul pentru Cotroceni

afis dan puric

Actorul Dan Puric a spus, pe scena Luceafărul, la sfârșitul piesei ”Dan Puric – Votează, mă!”, că el va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Cei la AUR au emis o poziție oficială în care arată faptul că Dan Puric, alături de alte personalități, vor intra în cursa internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie, iar la final se va desemna candidatul AUR.

Departamentul de comunicare al AUR a transmis că îl măsoară intern pe actorul Dan Puric pentru alegerile prezidențiale și dezminte că ar fi stabilit candidatul pentru Cotroceni.

Un afiș cu Dan Puric și mesajul ”Votați, mă” a fost recent distribuit în București, fără alte detalii, fapt care a lăsat loc interpretărilor.

„Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a precizat formaţiunea politică, pentru Agerpres, potrivit tvrinfo.ro.

Conform AUR, Dan Puric şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.

„Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a informat formaţiunea politică.

Continuarea aici

Parteneri